Bestellen en betalen bij Jolijn

Leuk dat je interesse hebt in één of meer van mijn onderwerpen om met jezelf aan de slag te gaan op zielsniveau 🙂

Je plaatst een bestelling door mij te e-mailen en kenbaar te maken welk onderwerp en/of onderwerpen je graag wil ontvangen.

Wanneer ik je e-mail heb ontvangen, zal ik eerst voelen of het klopt voor jou en voor mij dat je hiermee aan de slag gaat. Voel ik een 'ja', dan zal ik jou een betaalverzoek versturen. Voel ik een 'nee', dan zal ik dat ook eerlijk zeggen.

Op het moment dat ik je betaling heb ontvangen, streef ik ernaar om binnen 7 dagen je leeromgeving aangemaakt te hebben (Bij 'Inside er Out'). Heb je al een aangemaakte leeromgeving bij jolijnsleerplein, dan voeg ik je onderwerp(en) die je besteld hebt  aan je leeromgeving toe zodat je aan de slag kan gaan 😉

Op al het goeds! 🙂