• Home  / 

Meedoen met spelen met ‘intuïtief eten’

Eten waar je blij van wordt!

Je intuïtie gebruiken bij van alles en nog wat vind ik super leuk! Elke keer weer krijg ik nieuwe ingevingen waarbij je je intuïtie ook kunt gebruiken. Dit keer bij het eten en drinken 🙂 Je intuïtie weet of je uiteindelijk blij gaat worden als je iets wel of niet gaat eten of iets wel of niet gaat drinken. Ik doe het nu al een tijdje en ik krijg zelfs voldoening als ik een keer voel dat ik even iets niet moet eten (om wat voor reden dan ook). Mijn gewicht gaat ook ongemerkt steeds een mini beetje naar beneden wat voor mij een leuk bijverschijnsel is. En ik heb zelden nog het overvolle gevoel, alleen als ik het even weer vergeten ben toe te passen (even checken of ik nog wel meer eten wil in het moment).

Het leuke is dat ik ook vanuit mijn intuïtie ook wel eens hele lekkere dingen wil eten en voel dat ik het het beste ook kan gaan eten omdat ik er ook op de langere termijn blij van wordt. Dat betekent voor mij de ene keer wel lekker chocola, maar een andere keer weer niet. Het is weer even die check voordat je wat gaat eten.

Maar hoe verbind je je dan met je intuïtie of hoe maak je je verbinding sterker? En welke vragen kun je jezelf stellen? Hoe check je jezelf?

Ik neem je graag mee in mijn mini online-training die gewoon leuk is om te doen en waar je wat van op kan steken 🙂

🙂 Altijd leuk om anderen op ideeën te brengen om zelf uit te gaan proberen!

Wil je ook mee doen?