Over Jolijn

Jolijn Betgen

Ik ben Jolijn Betgen, 39 jaar oud en ik heb besloten om mijn intuïtie zoveel mogelijk te volgen. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van twee jongens van 8 en 10 jaar.

In 2016 besloot ik volledig als ZZP’er te gaan werken en werk te creëren wat past bij mij en waar ik voor mijn gevoel echt mijn hart en ziel in kwijt kan. In 2020 ben ik tevens weer op een basisschool gaan werken, om nog meer onder de kinderen te kunnen zijn 🙂

Graag help ik mensen en kinderen in zichzelf thuiskomen. Dat ze zelf naar hun eigen nulpunt kunnen gaan, waar rust is en de onvoorwaardelijke liefde gevoeld kan worden.

Vanaf 2013 kwam ik in contact met verschillende Spirituele Leraren die op mijn pad kwamen. Ik heb kennis gemaakt met readings en healings leren geven. Ik heb geleerd om mij af te stemmen op de ander waarbij ik door mij heen laten praten en door mij heen laat Lichtwerken.

Mooie mensen komen op mijn pad die net als ik met groei en in jezelf thuiskomen, bezig zijn. Door de ruimte die ik heb gecreëerd  voor het ZZP’ersschap kunnen mensen op mijn pad komen en kunnen er mooie uitwisselingen ontstaan 🙂

Ik streef ernaar om op elk moment van de dag: onvoorwaardelijk liefdevol, vredig, geduldig en genadig te zijn, ongeacht de situatie waarin ik mij bevind. Dit helpt mij om mij licht en ontspannen te voelen, en in liefde naar mezelf en de wereld te kunnen kijken. Hoe ik zelf de wereld ervaar, heeft invloed op mijn gezondheid, functioneren, energie & geluksgevoelens.

Graag vertel ik hier iets over als je ernaar vraagt 😉

Jolijn Betgen

Lichtwerker (volwassenen, ouders & kinderen)

​Geeft readings & healings

Leerspecialist (Remedial Teacher)

www.jolijnsleerplein.nl

www.jolijnbetgen.nl

www.readinginjemail.nl

www.barsvoorkids.nl

www.helpmijrekenen.nl