Inside er out! 
Een transformatie tool

Op magische wijze met woorden en zinnen aan de slagInterne opruiming

Stel... Je stelt je lichaam voor als een computersysteem waarom allemaal bestanden staan die je vanaf je geboorte al opslaat. Er staat van alles op, maar lang niet alles heb je NU nog nodig. Velen weten niet dat ze met hun eigen intenties en toestemming van alles voor zichzelf mogelijk kunnen maken!  Maar jij misschien al wel! :-)

Deze training heb ik gemaakt om anderen een manier te leren om invloed uit te oefenen op het eigen computersysteem. Om de dingen die je (mogelijk) tegenwerken bewust te gaan veranderen/opschonen. Binnen mijn praktijk zie ik veel van dezelfde onderwerpen langskomen en ik heb scripts gemaakt op onderwerp waarbij je jezelf langs kan gaan en waarbij je van alles kan opschonen door de scripts te lezen en er toestemming voor te geven ze voor je te laten werken :-) Triggers

In interactie met anderen en in situaties waarin we ons begeven, kunnen we dingen ervaren die niet fijn voelen. Intense triggers kunnen heftig aanvoelen en komen niet altijd op momenten dat je er op zit te wachten. Met deze training kun je actief je triggers verminderen en/of qua intensiteit af laten nemen. De uitwerking van de scripts wordt mogelijk in mijn beleving door een combi van je eigen intentie, je eigen toestemming, je eigen geloof en vertrouwen dat het voor je kan werken en dat je de magie de ruimte wil geven om te creëren wat er vanuit je intuïtie gecreëerd mag worden.Je eigen (opruimings)processen in gang zetten

Je leeft NU en wat kun je daarbij nog gebruiken vanuit je eigen (computer)systeem? En wat niet meer en mag dat dan weg?

Door de scripts te doorlopen (vragende zinnen met een vraag om je toestemming om een opruiming op een bepaald vlak te activeren) maak je het voor jezelf mogelijk om je eigen (opruimings)processen in gang te zetten :-)


Hoi Jolijn!


"Ik heb de training gevolgd!

Het geeft mij meer ruimte voor nieuwe dingen,

mooie training heb je in elkaar gezet! Super bedankt!

Hier kan ik wel wat mee! :)


"Liefs Berber"

 

In de online-training leg ik uit...
 hoe de tool werkt aan de voor- en achterkant

Ik leg je in de training uit hoe een script is opgebouwd en wat je in je hoofd of hardop kan zeggen om de scripts te doorlopen.

 

Deze online-training is iets voor jou...

  • ...als je actief met jezelf aan de slag wil door je systeem weer wat op te schonen.
  • ...als je gelooft in spiritualiteit en dat er van alles mogelijk is!
  • ...als je gelooft dat je in staat bent om met woorden heel wat (ruimte) mogelijk te maken voor jezelf! (bij het deleten van nutteloze bestanden, komt er ruimte). Zo fijn!
  • ...als je iets met wortel en al uit je systeem wil halen wat niet meer voor jou werkt en omdat het nooit meer voor je zal gaan werken!

Mensen kunnen heel goed zelf creëren mits ze maar handvatten krijgen om te weten WAT ze kunnen doen! :-)

Ik nodig je graag uit en ik geef je graag handvatten om met jzelf aan de slag te gaan! :-)

Wat kan de training je opleveren?


  • Verschuivingen in de zwaarte van de beleving van issues (naar iets rustigers/lichters!)
  • Houvast door te weten wat je KAN doen als iets FLINK bij je binnenkomt!
  • Een mooie interne opschoning m.b.t. de dingen die niet meer van NU zijn.
  • Een blij gevoel, omdat je positief met jezelf aan de slag bent!
  • En alles wat je nog niet bedacht hebt wat er ook zou kunnen komen aan positieve uitwerkingen!


Soms voel je je geroepen tot iets! Met een steeds terugkerende gedachte... zet je idee in de wereld op jouw wijze! Het is nu klaar om de wereld in te gaan! Om anderen te laten ervaren wat ik heb ervaren wat mogelijk is met woorden! 
Als dingen je flink raken, hoef je niet machteloos te zijn!


"Jolijn Betgen"

 

Een aantal lessen uit de training...

Waarom iets van inside er out?

In deze les leg ik uit dat je lijf gevuld kan zijn met dingen die je in de weg kunnen zitten en er klaar voor zijn om getransformeerd te worden.


Inleiding en betekenis van de Tool/Spreuk

Hoe luidt de tool/spreuk en welke processen zijn erachter geplakt die je allemaal voor jezelf in gang kan zetten om je te helpen transformeren rondom een bepaald onderwerp?

Ruimte vrij maken

In deze les leg ik het belang uit van het opruimen van je eigen zooi van binnen en stimuleer ik je om voor jezelf in actie te komen! :-)


VERGEVING & ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE in zelfcreatie

In deze les krijg je vragen die je aan jezelf kan stellen en waarbij je vervolgens de tool/spreuk op los kan laten, voor het in gang zetten van je eigen processen op het gebied van vergeving en onvoorwaardelijke liefde :-)

Over Jolijn

Jolijn Betgen LICHTwerker, 39 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen.

Jolijn schrijft persoonlijke readings en kindreadings en daarnaast geeft ze ook Access Bars sessies in haar eigen stijl om kinderen en volwassenen in hun weg naar een plezierig leven te ondersteunen!

Jolijn heeft héél véél intens ervaren! Ware achtbanen van binnen van intens blij naar intens verdrietig. Ze heeft geleerd dat er van alles binnen je lijf mee kan doen aan emoties en triggers.

Met veel (emotioneel) vallen en opstaan heeft ze naar wegen gezocht om meer intern op te gaan ruimen zodat ze minder heftig is gaan reageren op dingen. Bepaalde heftige triggers zijn verminderd doordat ze toestemming heeft gegeven om de magie voor haar te laten werken. Door met haar intenties en met woorden, positieve processen, bewust in gang te zetten! :-)

Graag inspireert ze en leert ze anderen om alles wat je niet meer dient/niet meer nodig hebt, zo veel mogelijk uit je systeem te halen en je ware zelf van sluiers te ontdoen!! 

Je kunt de online-training al volgen...

...voor 28 euro 


Je krijgt hierin de tool & de achterkant van de tool

met daarbij nog  transformatie zinnen gericht op het onderwerp... 

"ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE"

&

"VERGEVING"(Toegang op elk gewenst moment en net zo lang en net zo vaak als jij er zelf behoefte aan hebt!)

"Wanneer je over gaat tot het bestellen van de training ga je ook automatisch akkoord met de 'Algemene Voorwaarden' van Jolijn's Leerplein"

Denk je nu...

Is deze training wel echt iets voor mij?

Hoe kan ik mij aanmelden?

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online-training?

Hoelang kan het duren voordat ik wat opmerk van de transformatie?

Komen er ook nog ANDERE transformatiezinnen op andere onderwerpen dan de onderwerpen ONVOORWAARDELIJK LIEFDE & VERGEVING?