Je afstemming op je intuïtie versterken
"Met mogelijkheden voor een (nog) betere afstemming op jezelf!"


Wil je je nog meer afstemmen op je Ware Zelf?

In je leven hoor je van alles in je hoofd. Maar wie praat er eigenlijk? Is datgene wat je hoort afkomstig vanuit je hart (ware zelf), of is het toch je ego die je hoort? Wat is het verschil en hoe creëer je meer mogelijkheden om je Ware Zelf aan het woord te laten?


"Je online cursus vind ik super, ik hoop dat ik nog lang toegang heb herhaal regelmatig. Merk dat ik soms toch dingen vergeet.. dank, dank, dank voor deze prachtige tools!"

"Laura"

 


Zit je wel eens vaker in je hoofd dan je zou willen?

Als je voor een keuze staat, vind je het dan wel eens moeilijk om voor jezelf te voelen welke keuze-optie het best voor jou zal uitpakken? Zou je het zelf willen gaan voelen en/of ervaren om zelf tot je eigen antwoorden te komen?

Deze training kan je daarbij helpen ;-)


Wil je je beste pad lopen?

Wil je je beste pad lopen door je intuïtie, je Ware Zelf, te willen volgen? Wil je je vertrouwen versterken in je onderscheidingsvermogen met wie je in je hoofd in gesprek bent? Je hart of je hoofd? Je intuïtie of je ego?

In deze training geef ik je tips hoe je hier nog beter in kunt worden!

"Deze online cursus is heel erg fijn. Duidelijk geschreven, voor iedereen leesbaar. Het is met de liefde die Jolijn in zich heeft geschreven en dat lees je tussen de regels door. Ze probeert je beetje bij beetje verder te helpen en dat lukt.

Ik heb hem nu al een tijdje in mijn bezit en wat ik heel erg fijn vind is dat je het altijd weer terug kan lezen. Het leuke is dan ook dat je dan hele andere dingen je gaan opvallen. Hangt heel erg vanaf in welke fase van je leven je zit.


Het is zeker een aanrader en heb er nog geen moment spijt van. Meestal zeg ik bij twijfel niet doen, maar nu bij twijfel juist wel doen. Het is een heel mooi cadeau voor jezelf"

 "Kathy "

In de online-training leg ik uit...
 hoe je zelf het aanvoelen van je intuïtie kan versterken!

Graag neem ik je mee binnen de kennis en tools die ik op mijn pad ben tegengekomen en die mij hebben geholpen om achter mijn eigen antwoorden te komen! Als je voor een keuze staat, dan hoef je niet meer na te denken over hoe iets zal kunnen gaan als je er voor kiest. Vele uitwerkingen in gedachtes blijven je bespaard net als alle eventuele gezichtspunten vanuit een ander.


Je kunt voelen in contact met je intuïtie bij bedachte keuzes of het matcht of niet met jou als persoon. Je kunt voor jezelf ontdekken welke optie het fijnst voelt. Je kunt er voor jezelf achter komen of iets juist wel of niet verstandig is om te doen .i.v.m. met de uitwerkingen die aan die keuze gekoppeld zitten. Een meest positieve uitwerking of een wat mindere uitwerking bijvoorbeeld.


Hoe de uitwerking er precies uit gaat zien voor je dat is vaak onzichtbaar en een kwestie van vertrouwen en de controle durven loslaten. Iets voelt goed, dus ik weet dat ik er goed aan doe! :-) Achteraf begrijp en/of doorzie je vaak pas waarom! :-)


Je kunt je intuïtie zien als een soort kompas die je de weg wijst naar datgene waar JOUW hart naar uitgaat! :-) 


Voor mensen met de wil om...

 • ...vanuit je eigen wilskracht je intuïtie te willen versterken!
 • ...te willen oefenen! Oefening baart kunst! :-)
 • ...van alles uit het leven te halen! (positief)
 • ... de beste keuzes voor jezelf te kunnen maken!
 • ....vanuit je eigen WETEN te willen leven! :-)

Mensen kunnen heel goed zelf creëren mits ze maar handvatten krijgen met tools om te weten WAT ze kunnen doen! :-)

Eigen acties en creaties maken in mijn ogen de sterkste basis om een verandering te integreren in je leven en mee te nemen voor de rest van je leven! Wat kun jij mogelijk maken voor jezelf?

Welke veranderingen in jouw leven zijn fijn om stapje voor stapje te verwelkomen? Waarvoor wil jij kiezen vanuit je hart?

Wat kan de training je opleveren?


 • Je verbinding met jezelf wordt versterkt!
 • Je geluksgevoel neemt toe!
 • Je komt (nog) dichter bij je eigen behoeftes en verlangens!
 • Twijfels verminderen!
 • Keuzes maken wordt gemakkelijker!
 • Piekeren wordt overbodig!
 • Je krijgt je eigen sleutel in handen naar jouw wijsheid! :-)

Een aantal lessen uit de training...

HOE KUN JE JE AFSTEMMEN OP JE INTUÏTIE?

In deze les krijg je meerdere ideeën hoe je je op je eigen intuïtie kunt afstemmen


INTUÏTIE EN EGO

Wat is het verschil tussen deze twee en hoe kun je ze bij jezelf herkennen?


KEUZEVRIJHEID

In deze les lees je over hoe fijn het kan voelen om vrij te kunnen kiezen en je intuïtie te gebruiken bij het maken van je eigen keuzes.


SABOTEURS EN EGO

Wat kun je je voorstellen bij saboteurs en wat heeft (zelf)sabotage te maken met je ego?


WAAROM AFSTEMMEN OP JE INTUÏTIE?

Wat heb je eraan als je je (nog meer) op je intuïtie afstemt? Wat kan het je opleveren?


VERMINDEREN VAN SABOTEURS

Hoe kun je jezelf helpen om je eigen (zelf)sabotage te verminderen?


Over Jolijn

Jolijn Betgen is Paragnost, Healer en Leraar.

Ze is 39 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van twee kinderen.

Jolijn heeft héél véél gepiekerd in haar leven. Ze heeft vele scenario's bedacht over mogelijke uitwerkingen als ze voor een keuze stond en werd er zelf doodmoe van. Jarenlang heeft ze een hekel aan kiezen gehad en was ze erg bang om een verkeerde keuze te maken.

In 2013 werd haar geleerd om voorbij het hoofd te gaan en ECHT naar het hart te luisteren. Om te luisteren naar haar intuïtie. Daarnaast is ze gaan leren van verschillende spirituele leraren en heeft ze meegenomen wat voor haar zinvol is geweest!

Haar leren op het gebied van je intuïtie versterken heeft haar leven ontzettend verrijkt! 

Door heel veel te oefenen ontvangt ze nu zuivere informatie vanuit haar zelf over haar zelf en ook over anderen, mits ze zich er goed op afgestemd heeft. Soms schiet ze weer even in haar hoofd en dan weet ze dat ze weer haar eigen training mag gaan toepassen :-) 

Om weer de verbinding te gaan maken vanuit een goede afstemming! Het is even investeren, maar dan krijg je ook echt iets heel moois in handen! 

De sleutel tot je eigen WIJSHEID!

Graag inspireert en leert ze anderen om (nog sterker) in hun eigen afstemming te komen! Om nog beter te voelen en ervaren wat goed voor henzelf is.

Jolijn Betgen is naast leraar, ook paragnost en healer.

Zij is mede bekend van 'Reading in je mail" & 'Bars voor kids en volwassenen".

Voor meer info, kijk op www.jolijnbetgen.nl 

Je kunt de online-training al volgen...

...voor 25 euro


Voor 2 modules met elk 4 lessen (8 lessen) met luisterbestanden ;-)

(Toegang op elk gewenst moment en net zo lang en net zo vaak als jij er zelf behoefte aan hebt!)

"Wanneer je over gaat tot het bestellen van de training ga je ook automatisch akkoord met de 'Algemene Voorwaarden' van Jolijn's Leerplein"

Denk je nu...

Is deze training wel echt iets voor mij?

Hoe kan ik mij aanmelden?

Hoeveel tijd zal ik kwijt zijn aan deze online training?